hozzávalók / 4 adag A tésztához 50 dkg finomliszt 15 dkg porcukor 10 dkg vaj 1 kávéskanál sütőpor 3 db tojás 3 ek cukrozatlan kakaópor 3 ek méz 4 ek tejföl A krémhez 7 dl tej 10 dkg margarin 4 csapott ek cukor 2 tasak tejszínízű pudingpor A tetejére 20 dkg tortabevonó elkészítés A tésztához a lisztet, a porcukrot, a 10 dkg vajat, a sütőport, a tojást, a 3 ek kakaót, a mézet és a tejfölt összegyúrjuk, majd 4 részre osztva tepsi nagyságúra nyújtjuk. Előmelegítjük a sütőt. A tepsi hátulját vajazzuk és lisztezzük, rátesszük a tésztát. Addig sütjük, míg szép barnás színe nem lesz. A tejet lassú tűzre tesszük, beletesszük a fél margarint. A pudingot a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a tejhez és addig keverjük, míg kemény krémet nem kapunk. Ha langyos a krém, megkenjük vele a lapokat, sorban egymás után. A tortabevonót gőz felett felolvasztjuk, és mikor már kicsit hűlt, megkenjük vele a süteményünket. Valóban csak másnap jó, mikor a mézes lap már puhulni kezd, de sokáig eláll.