ÉTCSOKIS PALACSINTA.GESZTENYEPÜRÉVEL TÖLTVE.









HOZZÁVALÓK

2.50 dkg liszt

3.5 dl szénsavas ásványvíz

4.7 dl tej

5.4 evőkanál kristálycukor

6.4 tojás

7.6 evőkanál étolaj

8.1 csipet só

9.1 tábla étcsokoládé



A TÖLTELÉKHEZ

1.1 kis dobozos hulala tejszín

2.1 genytenyepüré massza

3.kis kanál rumaroma



ELKÉSZÍTÉS



1.A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és az apróra darabolt csokoládét a szódavizet keverőtálba tesszük, és simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben ,és nagy

erős lángon A mert a csokoládé gyorsan olvad benne,

2.A hulala tejszínt kemény habbá verjük.A gesztenyepürét kiengedjük villával összetörjük,hozzá adjuk a tejszíhez és a kiskanál rumaromát is majd alaposan összekeverjük,



3.Minden palacsintát megtöltünk a krémmel és lehet fogyasztani.

Címkék: ,
Tovább a blogra »