Narancsos tepsis csirke comb.







hozzávalók / 4 adag



1 kg csirkecomb

1 kg burgonya

4 közepes fej vöröshagyma

1 fej fokhagyma

10 dkg sertéstarja (füstölt)

1.5 narancsból nyert narancslé

0.5 db narancs

magyaros fűszerkeverék ízlés szerint

2 ek napraforgó olaj



Elkészítés



A csirkecombokat, a megpucolt, apróra vágott fokhagymával, 1 pohár vízzel tepsibe tesszük, és sütőben készre főzzük.

A burgonyát megfőzzük.

A hagymát megpucoljuk, karikára vágjuk, tepsibe tesszük, mellé rakjuk a csirkecombot, a burgonyát, a kockára vágott füstölt tarját.

Másfél narancsnak kicsavarjuk a levét és ráöntjük az egészre, megszórjuk fűszerkeverékkel.

A fél narancsot pici kockára vágjuk, és hozzáadjuk a többihez, öntünk rá egy kevés olajat, és sütőben ropogósra sütjük.

Címkék: , ,
Tovább a blogra »