7 dl tej20 dkg rizs20 dkg keksz10 dkg sűrített tej10 dkg cukor4 evőkanál zselatin5 dkg tortabevonó35 dkg trópusi gyümölcskonzerv
A tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a rizst és megfőzzük (ha szükséges, pótoljuk kevés vízzel). A rizst teljesen kihűtjük, majd hozzákeverjük a sűrített tejet és a cukrot. A zselatint elkészítjük a tasakon levő utasítások szerint, hozzáadjuk a rizshez és hűtőben dermesztjük.
Az összeállításhoz egy kisebb lábasba (vagy formába) tesszük a rizst, utána a gyümölcsöt, a rizst, a kekszet apróra tördelve, és így rétegezzük, míg el nem fogy. A gyümölcsből hagyjunk a tetejére díszítésnek. 2 órahosszára hűtőbe tesszük, majd tányérra borítjuk, teszünk a tetejére gyümölcsöt, és ízlés szerint leöntjük olvasztott tortabevonóval.