Tiramisu őzgerincben







5 dl feketekávé

250 g mascarpone

3 evőkanál cukor

1 csomag Dr. Oetker tejszínízű habpor

3 dl tej

1 csomag babapiskóta

kakaópor



A tejszínhabport a tejjel összekeverjük, és habverővel kemény habbá verjük. A mascarponét kikeverjük a cukorral, 2 dl feketekávéval és a tejszínhabbal. A babapiskótát egyenként belemártogatjuk a megmaradt 3 dl feketekávéba, vigyázva hogy el ne ázzon. Egy őzgerincformát kibélelünk sütőpapírral, és az alját kirakjuk babapiskótával. Erre egy sor krém, megint babapiskóta, majd krém. A tetejét babapiskótával zárjuk. Másnapig hűtőben tartjuk, kiborítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és lehet fogyasztani. 
Címkék: , ,
Tovább a blogra »