LASAGNE PALACSINTA









HOZZÁVALÓK



1.50 dkg liszt

2.5 dl szénsavas ásványvíz

3.7 dl tej

4.4 evőkanál kristálycukor

5.4 tojás

6.6 evőkanál étolaj

7.1 csipet só



A TÖLTELÉKHEZ


1.50 dkg sertés comb darálva

2.1 db spagetti alappor

3.bors ,darélt pirospaprika sós.olaj



A TETJÉRE


1.15 dkg reszelt trapista sajt



ELKÉSZÍTÉS

1.A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és a szódavizet keverőtálba tesszük, és simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben, pici olajon.

2.Olajon a darált húst teljesen megfőzzük a fűszerekkel együtt.és rétegesen megtöltjük a palacsintákat.Egysor 

palacsinta egysor hús még el nem fogy.

3.A tetejét megszórjuk reszelt sajtal és sütőben kb 1 óra alatt össze sütjük.







Címkék:
Tovább a blogra »