Hozzávalók: A tésztához: 7 dl tej 1 dl olaj 1 tojás csipet só 6 evő kanál liszt A tölteléknek: 10 dkg trappista 10 dkg füstölt sajt 2 dl tejföl 1 tömlős sajt 30 dkg sonka só, pirospaprika Elkészítés: A palacsinta tészta hozzávalóit habverővel alaposan össze keverjük, és 20percig állni hagyjuk. Majd az első palacsintát, hogy le ne ragadjon le a palacsintasütőbe kevés olajon, kisütjük. A többi alá már nem kell olaj. A sonkát apró kockára vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk, A trappista és a füstölt sajtot lereszeljük. A tejfölt a tömlős sajttal, a sóval és a pirospaprikával alaposan kikeverjük. Egy tepsit kiolajozunk és lerakunk egy palacsintát, megkenjük tejfölös keverékkel, teszünk rá sonkát. Majd letakarjuk egy másik palacsintával.. Tovább rétegezzük, míg el nem fogynak a hozzávalók. a tetejét reszelt sajttal megszórjuk. Sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.