Mexikói párnácskák







hozzávalók / 4 adag

1 csomag leveles tészta

30 dkg darált pulykahús (vagy bármilyen hús)

160 g melegszendvicskrém (vagy 1 doboz mexikói)

1 ek szezámmag

10 dkg trappista sajt

bors ízlés szerint

1 ek napraforgó olaj



elkészítés

A leveles tésztát kinyújtjuk, pohárral köröket vágunk ki belőle.

A darált húst olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a doboz mexikóit és a borsot, és elkeverjük.

Minden körre rakunk a masszából.

Felhajtjuk, villával visszanyomkodjuk a széleit, és a tetejét szezámmaggal szórjuk illetve reszelt sajttal.

A sütőt előmelegítjük, a tepsit kiolajozzuk, majd belerakjuk a párnácskákat, és készre sütjük.

Címkék:
Tovább a blogra »