Györgyi receptjei

Virslis pizzás pávaszem




Hozzávalók:
50 dkg liszt
fél dl olaj
fél csomag élesztő
2 dl langyos tej
1 kis kanál cukor
3 pár virsli
1 nagy tubus pizza krém

kevés köménymag

Elkészítés:
Kevés tejben a cukorral,meleg helyen felfutatjuk az élesztőt.
A lisztet összekeverjük az olajjal, sóval, köménymaggal, élesztővel, és a maradék tejjel, és langyos tejjel duplájára kelesztjük.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, megkenjük a pizza krémmel, és a két végén hosszában elhelyezzük a virsliket.
A két végéről befelé behajtjuk és vékony szeletekre vágjuk, olajozott lisztezett tepsiben rakjuk, és előmelegített sütőben kisütjük.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!