Csőben sült vagdalthúsos zöldséges fasírt







Hozzávalók:

1 db vagdalt hús konzerv

1db francia saláta alap

2 db kenyér

1 tojás

bors

magyaros fűszerkeverék

piros paprika

1 hagyma

1 fej fokhagyma



Elkészítés:

A vagdalthúst apróra össze törjük villával,hozzá adjuk a tejben áztatott kinyomkodott kenyeret.

Hozzá adjuk továbbá tojást,apró kockára vágott vörös hagymát,apró kockára vágott fokhagymát,magyaros fűszerkeveréket ,piros paprikát.

A franciasaláta alapot, ha forr a víz bele öntjük és kb. 10 perc alatt megfőzzük.

Hozzá adjuk a fasírthoz és finoman hogy ne törjön össze dolgozzuk.

Sütőben készre sütjük.

Tipp / megjegyzés:

Akár darált húsból is készíthető.Gyors egyszerű és nem drága az elkészítése.
Címkék: ,
Tovább a blogra »