hozzávalók / 4 adag
A tésztához
30 dkg kekszmorzsa
10 dkg porcukor
1 ek cappuccino por
2 ek cukrozatlan kakaópor
1 ek rum
0.5 dl tej (szükség szerint)
A töltelékhez
10 dkg vaj
10 dkg porcukor
5 dkg kókuszreszelék
elkészítés
A barna tészta alapanyagait gondosan összegyúrjuk. Ha nagyon kemény, nehezen gyúrható, tejjel lazíthatjuk. Hozzáadhatjuk a kapucsinót, vagy simán tejjel is készülhet.
A töltelékhez a vajat porcukorral elkeverjük, és hozzáadjuk a kókuszt.
Az asztalra szórjunk darált kekszet, azon nyújtsuk a tésztát, hogy ne ragadjon le.
Megkenjük a töltelékkel, és feltekerjük.
Díszítésként kókuszreszelékkel megszórjuk
30 dkg kekszmorzsa
10 dkg porcukor
1 ek cappuccino por
2 ek cukrozatlan kakaópor
1 ek rum
0.5 dl tej (szükség szerint)
A töltelékhez
10 dkg vaj
10 dkg porcukor
5 dkg kókuszreszelék
elkészítés
A barna tészta alapanyagait gondosan összegyúrjuk. Ha nagyon kemény, nehezen gyúrható, tejjel lazíthatjuk. Hozzáadhatjuk a kapucsinót, vagy simán tejjel is készülhet.
A töltelékhez a vajat porcukorral elkeverjük, és hozzáadjuk a kókuszt.
Az asztalra szórjunk darált kekszet, azon nyújtsuk a tésztát, hogy ne ragadjon le.
Megkenjük a töltelékkel, és feltekerjük.
Díszítésként kókuszreszelékkel megszórjuk
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: