A virslisalátához: 1 nagy doboz tejföl 1 tubus majonéz 2 pár virsli 1 zacskó mexikói zöldségkeverék 3 db alma só, bors 1 kanál mustár 1 dl étolaj A nyuszi tetejére: 10 dkg füstölt sajt reszelve 10 dkg trappista sajt reszelve 20 dkg párizsi 1 sárgarépa zeller levél Elkészítés: A tejfölt, a majonézt, a sót, a borsot, a mustárt és az olajat alaposan összekeverjük. A mexikói zöldségkeveréket sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A virslit apró kockára vágjuk, az almát megpucoljuk és szintén felkockázzuk. Mindent a majonézhez adunk és alaposan össze keverjük. Egy nagy tányéron kialakítjuk a virslis franciasalátából a nyuszi testét és a fejét. A két fajta reszelt sajtot alaposan összekeverjük és megszórjuk vele a nyuszit. (ez lesz a bundája) A párizsiból kialakítjuk a nyuszi füleit, lábait, szemét és a farkát. A répát megpucoljuk ebből kicsit levágunk ez lesz az orra és a szája. 1 pár spagetti tésztát apróra törünk ez a nyuszi bajusza. (de snidlinget is használhatunk hozzá) A zeller levél lesz a nyuszi alatt a fű.