Hozzávalók: 1 db libamell 2 db hagyma 1 db fokhagyma majoranna kevés olaj magyaros fűszer keverék sütő zacskó 20 dkg füstölt tarja A szószhoz: 1 db kis üveg csipkebogyó lekvár 1 kanál méz 2 dl fehér bor fahéj fél kanál liszt 2 kanál cukor fél kanál mustár Elkészítés: A libamellet és a füstölt tarját 4 db-ba vágjuk. A húsokat sütő zacskóba tesszük. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és a fűszerekkel együtt a zacskóba tesszük Össze rázzuk, a zacskó száját bezárjuk, 1-2 helyen megszurkáljuk, hogy a gőz távozni tudjon, majd 160 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. A csipkebogyó lekvárt felforraljuk, hozzá adjuk az összes hozzá valót, végül lisztel besűrítjük és egyet még forralunk rajta. Főtt burgonyával, petrezselymes burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.