Marhapörkölt kolbásszal és borsóval





Hozzávalók:

1 kg marha comb

1 pár nyes kolbász

20 dkg borsó

2 db hagyma

5 gerezd fokhagyma

3 kanál lecsó

bors

vegeta

majoranna

piros paprika

olaj



Elkészítés:

A hagymát megpucoljuk apróra vágjuk és olajon megdinszteljük.Megszórjuk a pirospaprikával, és felöntjük vízzel.

Hozzá adjuk a fűszereket, és a kockákra vágott húst.

A fokhagymát megpucoljuk apróra vágjuk és hozzá adjuk a pörkölthöz.Teljesen puhára főzzük a húst.(Ha kell pótoljuk az elfövő vizet)

Végül betesszük a borsót és az apróra feldarabolt nyers kolbászt is, puhára főzzük.

Makaróni tésztával tálaljuk. (de ízlés szerint burgonya körettel, vagy nokedlivel is tálalható
Címkék:
Tovább a blogra »