Halacska csirkemájjal ,zöldhagymaszárral töltve.







HOZZÁVALÓK

1 levelestészta

40 dkg csirkemáj

1 hagyma 

pirospaprika,

bors,vegeta,

majoranna,

olaj

2 kanál lecsó

zöldhagymaszár

1 tojássárgája



ELKÉSZÍTÉS

1.Pörköltet készítünk ,apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük,

beletesszünk a lecsót a fűszereket ,és az 

apróra vágott csirkemájat .készre főzzük.

2.2 db levelestésztát kinyújtunk téglalap alakúra ,a közepére tesszük a májat és a össze vágott zöldhagyma szárat.

3.Először a hal farkát alakítjuk ki,majd bevagdossuk két oldalt a tészta széleit és egymásra hajtjuk,végül a fej rész marad ,én szemnek köménymagot használtam,a hal úszójának háromszögeket kell kivágni.

4.Egészet lekenjük tojássárgájával és készre sütjük.
Címkék:
Tovább a blogra »