Györgyi receptjei

Tarkabab leves sajtgaluskával recept

hozzávalók / 4 adag2 szál sárgarépa1 szál petrezselyem30 dkg tarkabab 1 db tömlős sajt natúr1 tojás4 ek lisztolajbors, só, pirospaprika elkészítésA tarkababot előző este be kell áztatni hideg vízbe.A sárgarépát, petrezselymet megpucoljuk, lábasba tesszük, felöntjük hideg vízzel, hozzáadjuk a babot, sót, borsot, és készre főzzük.Rántást készítünk, 1 kanál lisztet kevés olajjal világosbarnára pirítunk, felöntjük fél pohár… Tovább »

Sárgaborsóleves tarhonyával recept

hozzávalók / 4 adag1 kis cs/ 25 dkg sárgaborsó fél szál füstölt kolbász1 nagy marék tarhonya1 fej vöröshagymasó, bors, ételízesítő, pirospaprika1 ek lisztolajelkészítésA megmosott sárgaborsót, a megpucolt hagymát egyben és a füstölt, darabolt kolbászt egy fazék vízben feltesszük főni.Adunk hozzá ízlés szerint sót, borsot, ételízesítőt.Mikor megfőtt, rántást készítünk: olajon világosbarnára pirítjuk a lisztet, teszünk rá pirospaprikát,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!